Основно почистване

основно почистване, основно почистване казанлък, основно почистване стара загора, основно почистване кърджали

Основно почистване е вид почистване,

което е желателно да се осъществява на три-четири месеца или поне най- малко два пъти в годината. 

Най-често се използва прахосмукачка и забърсване на праха, почистване на мебели от запрашеност и замърсеност. Също за предпочитане е почистване на прозорци. 

Добре е  да се освежат санитарните възли, терасите да бъдат почистени, щори(ако има такива да бъдат освежени и почистени), добре е  да се почисти основно кухненското обзавеждане и осветлението(в случаите когато е необходимо).

Основното почистване има за цел да освежи напълно дома ви или вашия офис. Да се създаде нормална ежедневна среда за почистване и поддържане на хигиенни навици.

В много от случаите се гледа нехайно на този вид почистване, но това е или от незнание или просто от  небрежност. 

Още в стари времена хората са държали, когато се запролети да почистят домовете си и така да изгонят злите сили от дома си. Всички сме чували за пролетно и есенно почистване. Добре е всеки да го прави за своя дом, офис или работно място, като по този начин се създава уют и спокойствие за всички.

Ние от Лукс метла ви предлагаме нашата услуга основно почистване, за да може всеки от вас след като бъде почистен дома му или работното  място да се чувства спокоен и да му е уютно.

Подарете си глътка свежест  и уют в забързаното ежедневие. Почувствайте порива на свежест във вашите домове.

Екипът на Лукс Метла ще се погрижи вашия дом да заблести от чистота и да се разнесе ухание на чистота.

Ако желаете да ви бъде извършена тази услуга, моля не се чудете, а се обадете и заявете вашето основно почистване. Ние ще бъдем при вас в най- кратки срокове и ще ви доставим приятни мигове изпълнени с чистота и свежест.

Call Now Button