fbpx

Почистване след ремонт

почистване след ремонтр почистване след ремонт казанлък, почистване след ремонт стара загора, почистване след ремонт кърджали

Ние от Лукс Метла извършваме почистване след ремонт.

На много от нас се случва да ремонтираме домовете си или работните си места.

Всички знаем, че след ремонт настъпва истински безпорядък. Остатъците от строителни материали ни заобикалят отвсякъде.

Ето защо ние от Лукс метла ви предлагаме услугата почистване след ремонт. Почистване след ремонт е услугата именно от която вие имате нужда.

Имате зацапани прозорци и следи от боядисването по дограмата, имате прах по пода, имате бани с фугираща смес по плочките или просто е много мръсно след ремонта.

Ние от Лукс Метла сме специалисти в почистване след ремонтни дейност. Имаме изключително богат опит и се справяме с лекота. Не се притеснявайте за това колко е мръсно и зацапано. Свържете се с нас и ние ще се погрижим за всичко.

Не се чудете как да преодолеете всичките тези упорити замърсявания или понякога невъзможни за почистване със стандартните почистващи препарати.

Ние от Лукс метла ще се погрижим вашия дом или работно място да заблести отново и да бъде уютно за живеене и работа.

В много от случаите, когато Лукс Метла е посещавала домове след  ремонт или новопостроени жилища сме се натъквали на какви ли не строителни шедьоври и изпълнения, но благодарение на дългогодишния ни опит и добрите познания в правилния подбор на почистващи средства, винаги сме оставяли с учудване за нашите клиенти, как сме се справили с не лесните задачи.

За екипа на Лукс метла винаги е ново предизвикателство почистването на дом или офис след ремонтни дейности.

Имало е случаи в които собствениците искаха да сменят тоалетната чиния или мивката, защото по тях има множество строителен отпадък(вар, боя и други), но благодарения на опита и професионализма на екипа на Лукс метла се справяме винаги с невероятна  лекота и огромно старание, така че не се е налагало смяната на санитарията.

Може би се чудиш дали ще се справим и с твоя дом, то тогава не се чуди и ни потърси. Само така ще се увариш в нашия професионализъм.

Call Now Button