Почистване на вход

почистване на вход, почистване на вход казанлък, почистване на вход стара загора, почистване на вход пловидв

Почистване на вход е една уникална услуга която ви прави ежедневието по-свежо и чисто.

Имате нехигиеничен вход  до вашия апартамент или просто е зима и е заледено. Стълбището и общите части на вашата кооперация са мръсни и непочистени. Това са доста често срещани проблеми нерешени в етажната собственост. Услугата почистване на вход е точно за вас.

Ние от Лукс метла ви предлагаме цялостно решение за почистване на вашия вход и асансьор, както и прозорци в междуетажните пространства. 

Много от вас прибирайки се у дома се натъкват на мръсотия или различни остатъци от някой, който е извършвал ремонт в апартамента си или просто е решил да направи основно почистване, след което е оставил замърсеност в етажното пространство. Това дразни много съседите и решението е системно да бъдат почиствани и хигиенизирани тези пространства.

Много от нас се натъкват на проблеми свързани с изоставени входове или лошо поддържани входове. Да не споменаваме паяжините, които са нависнали като електропроводи над главите ни. Лошата миризма на непочистено и непроветрено пространство. Всичко това понякога е ежедневие и това смущава всички живеещи в блокове и затворени пространства.

Ето защо ние от Лукс метла ви предлагаме цялостно решение на проблемите. Предлагаме почистване на стълбища с професионални препарати, прозорци на между етажите, входни врати, асансьор и асансьорни врати. Всичко това може да бъде почистено в зависимост  от степента на замърсеност веднъж или два пъти в годината основно и след това на абонаментен принцип да бъде поддържано.

Ако желаете вашия вход да заблести от чистота не се колебайте, а ни потърсете.

Call Now Button