fbpx
slide2

За нас

В тази страница вие ще откриете цялостна информация за нас и това какъв опит имаме в дейностите, които предлагаме.

Лукс Метла предлага почистване на домове, офиси, семейни хотели, къщи за гости, складове и промишлени зони. Създаване и поддръжка на градини и паркове.

Строително ремонтни дейности и поддръжка.

За вас предлагаме тези услуги за Казанлък, Ст.Загора и региона. Безупречни резултати, абонаментни пакети и още много други.

Ние използваме само сертифицирани професионални препарати. Екипът на Лукс Метла е единствения в Централна България, който е сертифициран за извършване на професионално почистване с използване на професионални почистващи препарати.

Сигурно се чудете, защо трябва да изберете нас.

Защото ние работим само със сертифицирани професионални почистващи препарати на различни водещи компании, като: KITTER, I.C.E FOR, ATAS, ECOLAB и други.

Екипът ни е сертифициран за работа с професионални препарати и използване на най-добрите техните в почистването.

Използваме различни почистващи машини за съобразно степента и начина на замърсяване.

След използването на професионални почистващи препарати остава свеж аромат и невероятен блясък. При използването на различни почистващи препарати за баня, след използването на душ дълго време по фаянса и санитарните батерии не се задържа котлен камък и остатък от сапун.

При почистване на обекти имащи специален вид производство се съобразяваме с този факт и избираме най- подходящите техники и препарати, за да остане почистеното място дълго време чисто и ароматно.

Специално внимание обръщаме при почистване и хигиенизиране в хранително-вкусовата промишленост. Там се използват сертифицирани професионални препарати, които непредизвикват вредно влияние и имат мощно антибактериално действие.

За повече информация се свършете с нас и в най-кратък срок ще ви дадем цялостно решение за вашите проблеми.

Сертификати

Call Now Button