fbpx

Индустриално почистване

индустриално почистване, индустриално почистване стара загора, индустриално почистване казанлък, индустриално почистване пловдив

Индустриално почистване е предназначено за това ако сте собственик или управлявате предприятие, което произвежда различни продукти.

Замърсяването е ежедневно и не винаги имате адекватното решение за почистването му, както и поддържането на санитарно-хигиенните изисквания, съгласно законовите разпоредби.

Екипът на Лукс метла има дългогодишен опит в индустриално почистване.

Почистването на вашето предприятие е важно за вашата продуктивност и успех. 

Вашите служители трябва да се чувстват уютно и комфортно на работното си място. 

Ние имаме богат опит в индустриалното почистване и сме почистили много фабрики, административни сгради, офиси, училища, обекти в хранително-вкусовата промишленост.

Ако сте попадали в ситуация, в която се чудете, как да почистите своето

предприятие или сте пробвали, това да се извършва от ваш служител, то тогава няма как да постигнете професионален и безупречен резултат в почистването.

Ето защо е добре поне веднъж годишно, да се осъществи основно почистване и ако имате възможност цялата поддръжка за това предприятието, офиса, училището или друго заведение да бъде осъществено от

професионален екип, който използва професионални почистващи препарати съобразени с производството и санитарно-хигиенните разпоредби съгласно вашето производство.

Поддръжката на санитарно-хигиенни норми в  административна или производствена сграда не е лек процес и изисква добре обучен екип, професионална

техника за почистване и професионални препарати съобразени с производството и не предизвикващи алергии и непоносимост.

Екипът на Лукс Метла има издаден сертификат за работа с професионални почистващи препарати и стриктно спазва санитарно-хигиенните условия заложени в законодателството на Р.България.

Голямо внимание отделяме за правилния подбор на почистващ препарат и прилагането на правилна техника в почистването. Не е достатъчно да бъде закупен професионален почистващ препарат, но по-важно е начина и техниката за почистване с този препарат. 

Един от най-трудните индустриални обекти за почистване на екипа на Лукс Метла беше училище, което беше опушено цялото в следствие на палеж.

Въпреки краткото време и огромната замърсеност, екипа на Лукс метла се справи безупречно и в поставения срок.

Call Now Button